Majoitus

Tasokasta lomailua järven rannalla

Meidän mökit

Mikkelissä on runsas valikoima palveluita ja houkuttelevan kaunis luonto Saimaan ympäröimänä. Mikkelistä löydät monia museoita, kulttuurikohteita ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Mikkelissä on tunnettu huvipuisto Visulahti, josta löytyy taatusti puuhaa koko seurueelle. Se sijaitsee vain 10 km päässä Rasilinnasta. Hiidenlinnan, Neitlinnan ja Orava-apajan etuina on kirkasvetinen Saimaa, jossa on mahdollisuus kalastaa tai lähteä opastetulle veneretkelle. Muutaman kilometrin päässä on Hiidenmaan retkireitistö ja Neitvuoren näköalapaikka, josta avautuu upeat maisemat Saimaalle. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä loman aikana. Voimme järjestää myös sinne opastettuja retkiä http://www.hiidenmaanretket.com. Nämä kolme mökkiä sijaitsevat lähekkäin ja yhteensä näissä mökeissä on vuodepaikkoja 19.

 
130m2
9 henkilöä
3 makuuhuonetta
210m2
10 henkilöä
5 makuuhuonetta
55m2
6 henkilöä
2 makuuhuonetta
65m2
6 henkilöä
1 makuuhuone
Juvalla Paatelassa on loistavat mahdollisuudet kalastukseen, sekä kesäisin sienestys ja marjastus ovat asiakkaiden mieleen. Lähiympäristössä on sulkapallokenttä, lasten keinut ja tikanheittopaikka kaikkien mökkien yhteiskäyttöön. Lähimmät palvelut löytyvät Juvalta 10km päästä, jossa on tarjolla myös paljon erilaisia aktiviteetteja. Hieno kesänähtävyys on 5km päässä sijaitseva Rapion mylly. Isoimmat kaupungit ovat Mikkeli, Savonlinna ja Varkaus, jotka kaikki sijaitsevat 50km etäisyydellä.
70m2
6 henkilöä
2 makuuhuonetta
70m2
5 henkilöä
1 makuuhuone
75m2
8 henkilöä
1 makuuhuone
30m2
3 henkilöä
1 makuuhuone
Sallassa on mahdollisuus nauttia hiljaisuudesta, erämaan lumoavasta luonnosta ja hienoista maisemista. Pääset ihastelemaan revontulia tai upeaa syksyn ruskaa. Sallassa riittää tekemistä ympäri vuoden. Urheilusta kiinnostuneille löytyy jäähalli, keilahalli sekä liikuntakeskus. Hiihtokeskuksessakin viihtyy koko perhe. Siellä on 15 rinnettä ja latuja 160 km. Muita loistavia tutustumiskohteita on poropuisto ja Revontuli-kylpylä. Jos safarille haluaa niin Sallassa sen voi toteuttaa koiravaljakolla, poroilla, lumikengillä tai moottorikelkoilla. Historiasta kiinnostuneille löytyy useita sotamuistomerkkejä ja –kohteita, esim. Sallan sota- ja jälleenrakennusmuseo. Sallassa voit toki myös perinteisesti kalastaa, marjastaa tai metsästää.
90m2
10 henkilöä
5 makuuhuonetta