RAUHALINNA

Ico calendar
Ico size
75 m²
Ico guests
8 vieraita
Ico bedrooms
1 makuuhuone

Kuvaus

Varauskalenterihttps://www.lomarengas.fi/mokit/juva-rauhalinna-6607

Rauhalinna on rakennettu alun perin 1930-luvulla ja se entisöitiin v.1997 ja rakennettiin esim. wc, suihku ja sähkösauna. Tila sijaitsee kahden vesistön, Pien- ja Iso-Kontusen välissä, joka rajoittuu myös vesistöjä yhdistävään jokeen. Pienkontunen on pieni lampi, jonka rannalle rakennettiin puulämmitteinen sauna Rauhalinnan vuokralaisten käyttöön. Isossa pihapiirissä on myös tilava grillikatos, Linnatupa, joka on rakennettu entisen navetan kivijalan päälle. Myös vanha aitta ja maakellari on remontoitu kesäkäyttöön. Rauhalinna on yksikerroksinen, 70 neliöinen, hyvin varusteltu maalaistalo 6 + 2 hengelle ympärivuotiseen käyttöön. Rauhalinnasta löytyy entisaikojen esineistöä ja huonekaluja sekä työkaluja. Esineet ovat näytteillä mökin sisätiloissa sekä grillikatoksessa ja aitassa. Mökissä on säilytetty entisellään savutupa ja makuukamari ja siellä voi hyvinkin aistia entisaikojen elämää ja tunnelmaa. Rauhalinna on saanut asiakkailta paljon positiivista palautetta viihtyisyydestään.

Varusteet

Terassi, Jääkaappi + pakastin, Pyykinpesukone, Kahvinkeitin, Vedenkeitin, DVD-soitin, Radio, WC, Suihku, Televisio, Soutuvene ja oma laituri, Sähköhella + uuni, Mikro, Astianpesukone, Lastensänky, Syöttötuoli, Silitysrauta ja lauta, Rantasauna, Grillimökki, Sähkösauna

Lisätiedot

Mikkelistä 52 km koilliseen, Pienkontunen -järvi 80 m (pituus 500 m, leveys 250 m), matala hiekoitettu pohja. Iso-Kontunen -järvi 150 m (pituus 4 km, leveys 1 km), matala, nopeasti syvenevä hiekkapohja, oma vene. Hirsirakennus 1935, uusittu 1997, tupakeittiö 2 lisävuodetta, makuuhuone 2 vuodetta + lasten pinnasänky, olohuone 2 vuodetta, eteinen, pesuhuone, sähkösauna mökissä, avokuisti. Rantasauna (7 m²) Pienkontusen rannalla.

Järvi 150 m

Bussipysäkki 700 m

Helsinki 290 km

Naapuri 140 m

Kauppa 10 km

Ravintola 10 km

Kylpylä 50 km

Golfkenttä 30 km

Kansallispuisto 25 km

Valitse matkan alkamis- ja päättymispäivä saadaksesi hinnan
Hinta viikossa
538-867